Tips på fina picknickkorgar att ge bort i present

Ska du fira någon under sommaren så är det en rolig idé att köpa en fin picknickkorg i present till den som ska firas. Det kan vara en bra bröllopspresent för ett sommarbröllop, en studentpresent till någon som tagit studenten eller en fin födelsedagspresent till någon som fyller år på sommaren. Här tipsar vi om fina picknickkorgar som är perfekta att ge bort i present.

Klassisk picknickkorg

Vårat första tips är en superfin flätad, naturfärgad picknickkorg i pil med lock och läderhandtag som finns att köpa på Åhlens. Perfekt för den som letar efter en klassisk picknickkorg. Den är mellanstor och mäter 40x24x28 cm. Den kostar 399 kr och går att beställa här.


Straw Basket, Large

Vårat andra tips på picknickkorg är en större handflätad stråväska som finns att köpa hos Tambur. Detta är inte en klassisk picknickkorg utan en väska som kan användas för picknick, men även för annat, t.ex. ta med till mataffären när man ska handla. Den är stor och mäter 40x50x34 cm. Den kostar 425 kr och går att beställa här.


Liten picknickkorg

Nästa tips är en lite mindre flätad, naturfärgad picknickkorg i sekvojaträ som finns att köpa på Lagerhaus. Denna picknickkorg är ganska liten och har inte något lock, så den passar bäst för kortare utflykter med lite mindre packning. Den är 31x22x14 cm och kostar 130 kr. Den går att beställa här.


Picknickkorg i naturfiber

Vi avslutar med ytterligare ett tips på en fin, klassisk picknickkorg som finns att köpa hos Zara Home. Den är gjord i naturfiber med två handtag och ett lock så att det som läggs i korgen skyddas. Den är mellanstor och mäter 49x29x31 cm. Den kostar 399 kr och går att beställa här.


Avslutningsvis vill vi även passa på att skicka med ett tips om du vill ge bort någonting mer än bara picknickkorgen i present. Köp i så fall gärna ett par saker som går att lägga i picknickkorgen, som fina bestick, glas eller tallrikar.