Tips på unika bröllopspresenter

Det är bröllopssäsong vilket betyder att det är dags att köpa bröllopspresenter! Underbart, men ibland kan man få lite idétorka och behöva lite inspiration. Vi hjälper dig på traven med tips och idéer på en unika bröllopspresenter som förhoppningsvis kan få igång fantasin och göra dig mer taggad på att ge dig ut och hitta en riktigt grym bröllopspresent till brudparet.

Växt och kruka

Ett tips på en fin och unik bröllopspresent är att köpa en växt och en fin kruka till brudparet. En unik present och någonting som brudparet kan ha med sig in i sitt nya liv tillsammans. Växten kommer sedan för alltid att påminna brudparet om deras bröllopsdag. En kreativ present som passar perfekt om brudparet gillar att fixa och greja hemma och i trädgården. Krukan ovan är perfekt för detta och finns att köpa hos Tambur för.


Polaroidkamera

En annan unik bröllopspresent är att ge bort en polaroidkamera som kan användas direkt på bröllopet. En polaroidkamera är en grym bröllopspresent eftersom den kan bidra till att höja stämningen på festen genom att både brudpar och gäster kan få fina festbilder att ta med hem, så himla mysigt! Glöm bara inte att köpa batterier och ett par rullar med film. Kameran på bilden är en Instax mini 11. Den finns att köpa hos Mediamarkt och går att beställa här.


Sängkläder

Ge bort fina och lyxiga sängkläder i bröllopspresent! Det är ju faktiskt inte möjligt att ha för mycket lakan, och så härligt med några i bra kvalitet. Ett förslag på fina lakan är dessa helt underbara i 100 % ekologisk bomull från Midnatt, man vill ju bara gå och lägga sig nu. De finns i flera andra fina färger också, och alla går att beställa här. Är du kreativ och vill göra bröllopspresenten mer unik så är ett tips att brodera brudparets namn eller initialer på örngotten!


Picknickkorg

Det är sommar och perfekt tid för mysiga och härliga picknickar, och denna sommaren när vi inte kommer kunna resa som vanligt så lär det bli extra mycket utflykter på hemmaplan. Ge brudparet ytterligare en anledning att se fram mot picknicken genom att ge bort en fin picknickkorg. Supermysigt tips på en unik bröllopspresent tycker vi!


Fotoalbum

Gör i ordning ett personligt fotoalbum till brudparet med bilder från deras liv. Fotoalbum är en grym present eftersom det är hur kul som helst att ha hemma och ta fram ibland för att bara bläddra i en stund och minnas, men det är sällan som man tar sig tid att göra ett fint fotoalbum till sig själv. En unik bröllopspresent som brudparet kommer älska!


Matchande morgonrockar

Ett tips på en annan unik bröllopspresent är att ge bort två mysiga, matchande morgonrockar till brudparet. Så himla fint och härligt jul! Ett förslag på morgonrock är denna underbara i bomull. Den är unisex och finns att köpa hos Vallgatan 12. Går att beställa här.


Kökshandduk med broderi

Ge bort ett par riktigt fina kökshanddukar och brodera brudparets namn eller initialer på dem! Så himla härlig och unik bröllopspresent. Om du inte kan brodera sedan tidigare och inte är på så kreativt humör så kan du se om du hittar någon skräddare som kan göra det åt dig. Fortfarande en väldig unik bröllopspresent. Dessa fina på bilden ovan är från Vallgatan 12, den finns att beställa här.


Fin flaska champagne till en vanlig dag

Ge budparet en eller ett par fina flaskor champagne med en rolig instruktion om när den ska drickas, t.ex. "en regnig tisdag i november" eller "efter en riktig skitdag på jobbet". Så får brudparet någonting att lyxa till det med även efter bröllopsfirandet är över. Prefekt för att liva upp stämningen när man är tillbaka i vardagen igen, och ett tips på en riktigt unik bröllopspresent.