Tips på klassiska bröllopspresenter

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.


Åh att fira kärleken, det finns ju ingenting bättre! Bröllop är ett av de roligaste tillfällena att köpa present till, men det kan också vara lite klurigt eftersom det är en present som ska passa till två personer. Men det är därför som vi finns här för att hjälpa med lite roliga tips och idéer! I denna listan så har vi samlat tips på klassiska bröllopspresenter att ge bort till brudparet. Hoppas att du hittar något som kan passa eller i vart fall kan få lite inspiration!

Matberedare

Ett tips på en väldigt fin klassisk bröllopspresent är att ge bort en matberedare. Så sjukt härlig och lyxig grej att ha hemma! Väldigt lyxig present att ge bort med, så kanske någonting som ni kan gå ihop flera personer och ge bort tillsammans. Ett förslag på en supermegafin matberedare är denna från Smeg. Den är verkligen helt underbar och finns att köpa hos Bagaren och kocken*.


*Annons för Bagaren och Kocken.


Spadag

Låt brudparet komma iväg på en mysig spadag tillsammans genom att ge bort ett presentkort på något härligt spa. Ett klassiskt tips på en bröllopspresent, men hur härligt är det inte att få gå på en massage eller ansiktsbehandling och bara varva ner tillsammans. Leta upp något mysigt ställe i närheten av där ni bor och köp presentkortet där. Det går ju inte att få för mycket spa i livet och visst är det lite romantiskt med för de nygifta att få spa:a lite tillsammans.

Vinglas

Nästa tips på en klassisk bröllopspresent är att köpa ett gäng fina vinglas. Köp gärna många av en sort som du vet att paret gillar så att det blir en present som de kan få nytta av under riktigt lång tid framöver. Vi älskar dessa klassiska och tidlösa vinglasen från Iittala som passar typ alla personer och tillfällen. Hur kan man inte gilla dem liksom? De finns att beställa hos Royal Design.


Presentkorg

En riktigt klassisk present är att ge bort en presentkorg i bröllopspresent med ett hopplock olika härliga saker på samma tema. Köp en fin korg eller låda och packa den sedan full med kul grejer. Några förslag på klassiska teman på en presentkorg är mat, dryck och spa. Ett extra tips från oss är att också lägga in lite roliga random saker, som konfetti eller några söta små legogubbar.


Vas

Vårat sista tips på en klassisk bröllopspresent är att köpa en fin vas! Vår uppfattning är att det inte är möjligt att ha för många vaser, och hur kul är det inte att plocka fram en vas som får dig att tänka på din bröllopsdag. När det är en bröllopspresent så kan du passa på att ge bort en en lite lyxigare som brudparet kan använda genom hela livet. Vi älskar denna helt underbara från HK Living och finns att köpa hos Tambur.