Tips på julklappar till man

Är du på jakt efter en julklapp att köpa till din man, pojkvän, kompis, pappa, bror eller någon annan man du tycker om. Här ger vi tips på personliga och fina julklappar att ge bort till män.

Restaurangbesök

En av favoritjulklapparna bland mina vänner att ge bort till sina respektive är en middag på någon härlig restaurang. Det där med att gå ut och äta middag tillsammans är ju riktigt lyxigt och härligt, men också någonting som kan vara lite svårt att få till när vardagen bara rullar på. Så ge bort restaurangbesöket i julklapp! Detta är inte bara ett tips på en julklapp till din man eller pojkvän, utan så länge du ska ge bort julklappen till någon som du vill umgås med så är detta en toppenpresent.


Hörlurar

Kan man ha för många hörlurar? Jag tror inte det. De går ju alltid sönder någon gång, och då är det ju perfekt att redan ha ett par extra där hemma. Hörlurar finns såklart i tusen olika varianter och prisklasser, så detta julklappstipset går lätt att anpassa till just den personen som du ska ge bort presenten till.


Grooming-kit

Är det en man som har skägg som ska få din julklapp? I så fall är ett kul tips att ge bort ett grooming-kit i julklapp. Det finns massa bra verktyg och produkter att använda till skägget, som en härlig skäggolja. Köp ett gäng produkter och lägg i en fin låda, eller köp ett kit som redan är färdigställt.


Aktivitet att göra tillsammans

Ge bort en kul aktivitet som den som ska få julklappen antingen gillar sedan innan eller inte har testar förut! Så kul att få komma iväg att göra någonting som man inte brukar. Har du tur så kan du få hänga med. Några roliga och enklare aktiviteter som kan vara väldigt kul att komma iväg på är t.ex. klättring, beachvolley, bowling (hur längesen var inte det - blev så sugen på det nu) eller badminton.


Pub-runda

Om det är en man som gillar öl som ska få din julklapp så är ett tips på en rolig present att ge bort en pub-runda. Bestäm ett par ställen som du vill ta med mannen till, och planera in det en kväll som passar. Går såklart lika bra att göra samma sak med vinbarer eller ciderbarer, välj det som passar bäst för den personen som ska få julklappen!


Gym-kit

Det är ju inte så att alla män gillar träning, men om den mannen som du ska köpa julklapp till gör det så är det ett tips att sätta ihop ett fint gym-kit med lite bra träningsgrejer. Kanske en tröja, en ny handduk, en vattenflaska och lite proteinpulver. Eller andra saker till gymmet som kan vara bra att ha.


Köksredskap

Alla gillar ju inte att laga mat, men många gör ju faktiskt det! Och till en man som är matlagningsintresserad är det ett tips att köpa något fint köksredskap i julklapp, som en grym stekpanna och en kokbok. Råkar det vara så att du bor med denna mannen, grattis, då kommer förmodligen även du att få nytta av den här julklappen.