Tips på julklappar till julklappspelet

Julklappsspelet är en rolig lek som många spelar kring jul! Istället för att köpa tio julklappar till dina vänner, din familj eller kollegor så köper alla en eller två julklappar och sedan tävlar alla om dem. Så himla mysigt är det, men det är inte helt enkelt att köpa presenterna eftersom du gärna får hitta en julklapp som passar många olika personer, kanske i olika åldrar och med olika intressen. Men frukta inte här listar vi julklappstips till den populära julklappsleken som passar både till din syster, kompis, morfar och moster.

Handkräm

Det är vinter, det är kallt, det är mörkt, huden är torr, du behöver handkräm. Alla behöver handkräm på vintern, det bara är så. Punkt. Det är därför ett tips på en bra julklapp till julklappsspelet. Välj en doft som passar de som du firar jul med, gärna någonting neutralt som passar både män och kvinnor - som bergamott!


Doftljus

Julen kommer mitt i den mörkaste delen av året, men tack och lov så kommer den med ljus. Och varför inte ljusa upp det lite för dina nära och kära genom att köpa ett härligt doftljus till julklappsspelet. Vem skulle inte bli glad för att få det.


Färgglada ljus

Om du inte vill köpa ett doftljus till julklappsspelet, men gillar idéen att ge bort ljus så är ett annat kul tips att köpa ett eller ett par färgglada ljus utan doft istället. Det finns mängder av fina snurrade ljus att köpa just nu, och de är helt underbara!


Julgranskulor

Det är juletider och julpyntet är framme, men ändå har många bara vanliga runda, röda eller guldiga julkulor i granen. Även om det numera finns massa roliga julkulor i nästan vilka färger och former som helst. Så vårat tips är att hjälp dina nära och kära att pigga upp julpyntet lite genom att köpa en rolig julkula till julklappsspelet.


Tändstickor eller tändare

Ett generellt tips när det kommer till att köpa julklappar till julklappsspelet är att köpa någonting som alla behöver och använder. Och alla behöver ljus i mörkret! Perfekt att kombinera tändstickor eller tändare med något av ljusen som vi tipsar om ovan med, om du vill köpa någonting lite extra sådär.


En årsförbrukning av typ tops

På samma tema som tändstickor så kan du köpa någonting annat som alla behöver och använder, som tops eller toapapper. Detta är ett perfekt tips om det är så att det börjar närma sig julafton med och du inte har hunnit köpa någon julklapp än, för då är det bara att kila ner till närmaste matbutik och shoppa loss. Är det ett roligt gäng som du ska fira med så brukar denna typen av julklappar skapa mycket skratt och glädje med, bara för att det är så dumt.


Flaska vin eller bubbel

Är det bara vuxna över 18 år som är med och ska spela julklappsspelet så brukar några av de mest eftertraktade paketen vara de som kluckar. En god fiska vin eller bubbel funkar alltid bra att ge bort, och det är också ett kul paket som kan komma till användning direkt.


Roliga strumpor

Har ni som ska spela någorlunda samma skostorlek så kan det vara kul att köpa några par roliga och udda strumpor som paket till julklappsspelet. Finns i princip allt när det kommer till strumpor och både skojiga i olika mönster och färger, och fina glittriga olika olika färger är kul tips på paket.


Förlängningsladd

Ett till pakettips på en julklapp som är användbar för alla. En sådär tråkig sak som ingen riktigt orkar köpa själv, men som är superbra att ha hemma. Kanske inte det roligaste paketet, men du kommer snart tacka den du fick det paketet av! Detta är också ett kul tips på en julklapp som kan vara kul att slå in till julklappsspelet. Riktigt svårt att gissa vad som finns i det paketet.


Nanolego

Om du inte har några gamlingar i julklappsgänget, och istället personer som gillar att pyssla så är ett kul och udda tips på ett paket till julklappsspelet att köpa nanolego. Det är minilego som finns i massa roliga former och färger som man kan bygga tillsammans och sedan ha som prydnad hemma. Den som inte har testat att bygga nanolego måste testa! Superkul tycker vi!