Tips på fina stora krukor att ge bort i present

Ett av våra tips på en fin bröllopspresent är att köpa en ordentlig växt som brudparet kan ha med sig in i sitt nya liv tillsammans. Och till växten så behöver man såklart även en fin kruka! Vi absolut älskar krukor och har en tendens att köpa alldeles för många själva. Så här kommer tips på grymma större krukor att ge bort i bröllopspresent.

Basic Pot Silver Grey

Vårat första tips på en stor fin kruka att ge bort i present är denna krukan i gråbeiget från Isadeco, så fin! Detta är en minimalistisk, stilren glansig terrakottakruka i gråbeige som passar perfekt i vilket klassiskt skandinaviskt hem som helst. En perfekt kruka att ge bort i present helt enkelt! Krukan är 30 cm i diameter och 25 cm hög. Den kostar 700 kr och går att köpa hos Vallgatan 12. Du kan beställa den här. Det finns även ett fint silverfat att köpa till som kostar 300 kr och som går att beställa här.


Krukan Köpenhamn

Nästa förslag på en superfin kruka att ge bort i bröllopspresent är denna klassiska krukan från Bergs Potter, asså så sjukt fin! Detta är en kruka som passar till nästan vilken växt som helst och i nästan vilket hem som helst, perfekt present. Krukan är 25 cm i diameter och kommer tillsammans med en fint lerfat i samma färg som krukan. Den kostar 449 kr och finns att köpa hos Tambur. Du kan beställa den här.


Terracotta Flower Pot

Vårat nästa tips på en stor kruka att ge bort i present är denna superfina blomkrukan i ljusgrått från Arket. Perfekt klassisk glaserad kruka som passar i princip överallt, vi älskar den! Den kommer med ett glaserat fat i samma färg som krukan. Den är 22 cm i diameter och 24 cm hög.Den finns att beställa här.


Korg Plant Stor

Det andra tipset som vi har på en kruka som är perfekt att ge bort i bröllopspresent är en större naturfärgad korg i sjögräs från House Doctor. Denna krukan passar perfekt för en grön växt. Den tar med naturen in i hemmet på ett härligt sätt och gör det till en del av inredningen, helt underbart! Så fint att ha den stående på golvet i sovrummet eller i något annat rum hemma. Korgen är 27 cm i diameter och 27 cm hög. Den finns att köpa hos Iems och kostar 249 kr. Den finns att beställa här.


Kruka betong Cylinder

Det sista tipset vi har på en fin kruka att ge bort i bröllopspresent är denna superfina krukan i lättbetong och glasfiber från Granit. Krukan är ljusgrå och passar fint med de flesta olika växterna man kan tänka sig. Den är 31 cm i diameter och kostar 299 kr. Om den ska användas inomhus så behöver det köpas till ett fat som krukan kan stå på eftersom krukan har ett hål i botten. Krukan finns att beställa här.