Tips på födelsedagspresenter

Vi absolut älskar att fira födelsedagar och det är inte bara för presenterna (men kanske lite). För hur kul är det inte att hitta den där perfekta presenten att ge bort till någon som du tycker mycket om och som förtjänar att bli firad till tusen. Här har vi samlat ihop ett gäng med tips på fina och enkla födelsedagspresenter som vi tycker passar att ge bort till personer som fyller år nu under sommaren.


Steamer

En steamer är en härlig liten maskin som kan användas som ett alternativ till strykjärn för att reda ut skrynkliga kläder. Den ger från sig ånga som får fibrerna i tyget på kläderna att svälla och plagget återfår sin naturliga form. Att streama funkar också som att vädra kläderna och tar bort ofräscha lukter, toppen! En så himla bra grej att ha för att ta hand om sina kläder, och ett lite udda men kul tips på en fin födelsedagspresent. Denna fins mintgröna är från Steamery och finns att beställa här.


Solglasögon

Det är sommar och högtid för att använda solglasögon, vilket också gör det till ett perfekt tips på en födelsedagspresent att ge bort till personer som fyller år under sommarmånaderna. Om du inte vet vilken stil personen som fyller år har så är det ett tips att köpa ett par klassiska. Vi älskar dessa från Chimi Core Collection, finns att beställa här.


Bärkasse

Det är väl ingen som har missat att det numera kostar att inte ha med sig en egen kasse till Ica. Så just nu är ett tips på en väldigt användbar födelsedagspresent att köp en fin bärkasse att ta med när man ska handla. Ett förslag på en superfin kasse som vi älskar är dessa fina från Granit, finns att beställa här.


Karaff

Ett annat härligt tips på en födelsedagspresent såhär i sommartider är att köpa en fin karaff. Perfekt att göra grymma drinkar i och bjuda på i sommarvärmen eller bara använda för att göra det lite roligare att dricka vatten hemma, kanske med lite lime och gurka för att lyxa till det extra. Ett förslag på en superfin karaff att ge bort i present är denna underbara som finns att beställa hos Tambur här.


Vetekudde

Vi tycker alltid att det är kul att ge bort presenter som kan hjälpa personen som får den att gå ner i varv och ta hand om sig själv. Ett tips på en bra födelsedagspresent som gör precis detta är att ge bort en härlig vetekudde. En vetekudde värmer man upp i mikro eller ugn och sen så kan man använda den för att lindra t.ex. stelhet, nackont eller mensvärk. Så jäkla härligt! Ett förslag är denna fina beigea från Terrible Twins som finns att beställa hos Lyko här.


Plastglas

Ett kul tips på födelsedagspresent att ge bort nu under sommaren är grymma plastglas. Det är perfekt att ha fina och tåliga platsglas att ta med när du ska på picknick, på utflykt eller bara att ta med ut på balkongen eller altanen för att ta en drink. Dessa från Sagaform är ju hur fina som helst! Ser knappt ut att vara gjorda i plast. De finns att beställa här hos Royal Design.


Ansiktsmask

En present som alltid är härlig att få är en go ansiktsmask och därför är det vårat nästa tips på en bra födelsedagspresent att ge bort om du ska fira någon som fyller år. Vilken typ av mask som du ska köpa beror lite på vem som ska få den, så det kan vara bra att höra med personen innan vad den gillar för typ av masker (rengörande, återfuktande) eller vilken hudtyp personen har (torr, blandad, oljig). Ett förslag om du ska köpa en aniktsmask är att kolla in Skincity som har hur mycket bra grejer som helst.


Datorfodral

Någonting som alltid kan vara bra att ha, särskilt om man springer omkring med sin dator mycket, är ett fint datorfodral. Det är därför också ett tips på en fin födelsedagspresent! Perfekt med att ha ett som är så snyggt att du inte ens behöver lägga datorn i en väska utan bara kan bära den under armen. Ett förslag på en fint datorfodral att ge bort i födelsedagspresent är detta från Printworks som finns att beställa här.