Tips på doppresenter

Det är av någon anledning särskilt kul att fira bebisar på olika sätt. Jag vet inte om det är för att de är så söta eller för att det är så roligt att leta presenter till små eftersom det är så gulligt med allting i miniatyrer. Oavsett så tycker vi att det är så kul med presenter till dop och namngivningscermonier! Här har vi samlat våra 10 bästa tips och förslag på sådana presenter. Hoppas att du hittar någonting som passar eller att vi i vart fall kan ge lite inspiration på vägen till den perfekta presenten.

Mobil

En mobil att hänga över den lilles säng tycker vi är en superfin present att köpa om du är bjuden på dop eller namngivningsceremoni. Hur underbar är inte denna med alla planeterna i vårat solsystem. Jag skulle typ vilja ha den själv över min egen säng! Den finns att beställa hos Rum 21. Ett annat förslag på mobil att ge bort i doppresent är denna söta med virkade får.


Halsband med bokstav

Det andra tipset som vi har på en present att ge bort om du ska på dop eller namngivningsceremoni är ett fint halsband med den första bokstaven i barnets namn. Bäst är om halsbandet är i guld eller silver så att det håller länge. På så sätt så kan bebisen få användning av presenten genom hela livet. Men det kan såklart även vara lika fint med något annat material. Ett förslag från oss är att botanisera runt lite på Safira, som har massa olika designer och prisklasser på halsband med bokstäver.


Djur i trä

Det första tipset från oss på en fin doppresent är att ge bort en leksak i trä. Träleksaker håller länge och kan vara en prydnad och inredningsdetalj även när den lilla blir lite äldre. Några förslag på fina träleksaker är denna elefant, denna söta zebra eller denna klassiska apan.


Poster

Gör en personlig poster eller tavla och ge bort i doppresent. Det finns flera olika designer att anpassa till just din lille här hos Barntavlor. Du väljer själv namn, design och storlek på din tavla.


Tallrik, skål & kopp

En riktigt bra doppresent är att ge bort ett set med tallrik, bestick och flaska. Lillen ska ju äta flera gånger om dagen så det är svårt att få för mycket av detta. Perfekt om du vill köpa en present som du vet kommer att komma till användning. Några förslag från oss på fina set är detta med tallrik, skål och kopp i mintgrönt med svarta siffror och detta set med arktiska djur. Det finns även fina mumin-set, som detta med tallrik och mugg i tema Snorkfröken.


Badleksaker

Nästa tips på en fin och enklare doppresent är att ge bort en fin badleksak. Toppen för de små att få badleksaker som gör det roligare för dem att tvätta sig och bada. Vi har två fina förslag på badleksaker som finns att beställa hos Omnes. Det första förlaget är en klassisk gul badanka, och det andra förslaget är en söt liten val i naturgummi.


Hängdekoration till barnrummet

Vårat nästa tips på en present som är perfekt för ett dop eller en namngivningsceremoni är en unik hängdekoration till den lilles rum. Detta är en lite lyxigare present som föräldrarna kanske inte själva skulle unna sig att köpa när de behöver massa annat, så en perfekt present! Ett tips från oss är den söta hängdekoration Guldlock i metall från Omnes. Finns även en väldigt söt i motivet Prinsessan på ärten.


Speldosa till säng eller barnvagn

Ett mysigt tips på doppresent är en fin speldosa att ha vid sängen eller barnvagnen. Låt den nya lilla människan få somna in till ett lugnt beat från en speldosa. Mysigt värre! Ett förslag på en gosig speldosa att köpa är denna supersöta isbjörn, som finns att beställa hos Omnes.


Gosedjur

Ett tips på en klassisk men bra doppresent är att ge bort ett gosedjur, en mysig liten vän till den lilla. Två förslag på fina gosedjur är från oss är en allergivänlig nalle eller kanin.


Snuttefilt

Ett annat tips på en gosig present är att ge bort en mysig liten snuttefilt för den lille att gosa med. Vi har två fina förslag på snuttefiltar att köpa om du tycker att detta är en bra present som du vill köpa: denna kramgoa lilla kaninen, eller denna lilla nallen i naturmaterial.