Tips på champagneglas att ge bort i present

Champagneglas är en present som passar perfekt att ge bort om du är bjuden på bröllop eller ska fira någon som har tagit studenten. Det finns sjukt många fina champagneglas att köpa, både klassiska höga champagneglas och fina champagnekupor. Vi har tagit fram ett par förslag på champagneglas som är perfekta att ge bort i bröllopspresent eller studentpresent.

Vinea champagnekupor

Vårat första tips på present är dessa helt underbara eleganta champagnekupor i serien Vinda från Luigi Bormioli. Dessa champagnekuporna är fantastiskt fina och vi vill ha dem själva NU! Eftersom de är klassiska i designen så passar det många personer och är därför en bra present. Champagnekuporna rymmer 30 cl och kostar 179 kr styck. De går att diska i maskin och finnas att beställa hos Tambur här.


Merlot champagneglas

Vårat andra presenttips är dessa superfina klassiska champagneglasen från Orrefors. Dessa champagneglas är stilrena och eleganta och passar bra som present till den som gillar riktigt lyxiga kvalitetsprodukter. Champagneglasen rymmer 33 cl och kostar 299 kr styck. De kan inte diskas i maskin utan ska handdiskas. De finns att beställa från Cervera här.


Ripple Champagne Saucer

Nästa förslag på champagneglas att ge bort i present är dessa fina moderna champagnekuporna från Firm Living. De är moderna, stilrena men med en räfflad kupa vilket gör att de är ett bra förslag på present till den som är lite mer vågad i sin stil. Vi absolut älskar dem! De säljs i 2-pack som kostar 450 kr. De går att köpa hos Vallgatan 12 och finns att beställa här.


Passion Connoisseur Champagneglas

Vårat fjärde tips på champagneglas att ge bort i present är dessa minimalistiska champagneglasen från Aida. De är stilrena och minimalistiska kristallglas med en romantiskt underton och med en lyxig känsla. De går att diska i maskin och passar därför bra att användas till vardags. De säljs i 2-pack som kostar 149 kr och går att köpa hos Royal Design. Du kan beställa dem här.


Extra presenttips

Om du vill och det passar personen eller personerna som ska få presenten så är det perfekt att komplettera ett paket med champagneglas med en fin flaska champagne. Ger din bröllops- eller studentpresent en extra lyxig känsla.