Tips på personliga 30-års presenter

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.


Ska du fira en kompis, man, syster, bror, flickvän, pojkvän eller någon annan som fyller 30 år och behöver tips på födelsedagspresenter. Här har vi samlat tips på roliga och personliga presenter att ge bort till 30-åringen, allt från fina produkter till roliga aktiviteter. Just nu är det lite särskilt fokus på presenter som passar att ge bort i Coronatider, eftersom det är så vi alla lever nu.


30-års presenter under Corona

Nu under Corona blir det inte lika mycket härliga födelsedagsfiranden och fester som vanligt, men även om firandena blir inställda så kan det vara kul att överaska någon som fyller år genom att skicka en fin present.

Växt

Om den som fyller 30 år är trädgårdsintresserad är ett tips på en personlig 30 års present att skicka en inomhusplanta i födelsedagspresent. En tvist på att skicka en vanlig bukett. Söta elefantöron och andra fina krukväxter finns att beställa hos Interflora*. Levereras till närmaste utlämningsställe.

*Annons för Interflora.


Poster

Köp en fin poster och välj ett motiv som du tror skulle passa personen för att göra det till en personlig 30 års present. Det finns massa olika fina posters att köpa hos Åhlens*. Här är några fina förslag.


*Annons för Åhlens.

Fleurs av Lisa Wirenfelt.

Mr Moon av Adam Esser.

Rygg av Sara Rosengren.


Hårspännen

Det finns väldigt mycket fina färgglada hårspännen just nu, och det kan vara en personligt och roligt present som är enkel att skicka (de är ju så små). Det finns massa fina hos Åhlens*. Här är några av dem!


*Annons för Åhelens.

Vas

Ge bort en fin vas i 30-årspresent, någonting som födelsedagsbarnet kan använda resten av livet. Och det finns så sjukt många fina vaser! Kolla bara här på Åhlens*.


* Annons för Åhlens.

Superfin vas från Iittala.

Annan asnajs vas från HAY.


Ljus

Överraska födelsedagsbarnet med några unika och färgglada ljus som kan pigga upp hemma i höstmörkret. De finns i massa underbara färger att köpa hos Åhlens*, så välj den eller de som passar just den som du ska köpa present till.


*Annons för Åhelens.


Stickling och kruka

En fin och personlig födelsedagspresent att ge bort till någon som fyller 30 år är att ta en stickling av en av dina egna växter och plantera om den i en fin kruka. Det finns flera fina små krukor hos Åhlens* som passar bra för detta. Så härlig och personlig födelsedagspresent!

*Annons för Åhlens.

Stressa-ner-kit

Tyvärr så att det är ganska vanligt bland 30-åringar att ha mycket omkring sig, och många kan behöva stressa ner lite. Hjälp till lite på vägen genom att ge bort ett fint stressa-ner-kit i 30-års present. Sätt ihop en låda med lite olika saker som hjälper födelsedagsbarnet att gå ner i varv.


Karaff

En fin karaff är en rolig present och någonting som man kanske inte köper till sig själv, vilket gör det till en perfekt present. Och det finns massa grymma karaffer hos Åhlens* - kolla här.


*Annons för Åhlens.

Steamer

Ett tips på en 30 års present man verkligen kan få användning av är en steamer. Den fungerar som ett strykjärn och slätar ut skrynkliga kläder, men den funkar även bra för att ta bort ofräscha lukter och bara allmänt fräscha upp ett plagg. Finns i flera fina färger! Våran favorit är den mintgröna. De finns att köpa hos Åhlens*.


*Annons för Åhléns.

Champagneglas

Festa till det ordentligt för 30 åringen genom att ge bort ett par fina champagneglas i födelsedagspresent. Även i dessa märkliga tider kan det vara bra att lyxa till det och fira helt vardagliga saker, typ att vi lever, och perfekt att göra det med något gott att dricka i ett fint glas. Finns massa fins hos Åhlens*. Här är några vi gillar.


*Annons för Åhlens.

Corona-anpassade aktiviteter att ge bort i 30-års presenter

Det är restriktioner och begränsningar just nu i hur vi kan röra oss och vilka vi kan träffa, men det kan vara möjligt att hitta på några enklare aktiviteter med personer i sin närhet för att fira att någon fyller 30 år. Se till att anpassa efter restriktionerna som gäller för tillfället bara, och stay safe!


Hemma-spa

Ha lite hemma-spa med lite härliga ansiktsmasker och kanske lite bubbel. Om det inte går att träffas på grund av Corona kan du skicka hud- eller hårvårdsprodukter till födelsedagsbarnet innan och så kan ni ha hemma-spa på var sitt håll samtidigt som ni hänger via Skype eller Zoom.


Champagneprovning

Champagne, champagne och mera champagne! Det är lite svårt att göra champagneprovning med en expert nu i Coronatider, men det kan kanske vara möjligt att träffas några få personer och helt enkelt testa olika typer av bubbel och champagne tillsamman hemma hos någon. Eller i västa fall digitalt på distans.


Nät-kurs

En roligt aktivitet att ge bort i födelsedagspresent till någon som fyller 30 år är en kurs. En present som kan lära födelsedagsbarnet någonting nytt! Just i dessa tider så kan en nät-kurs vara en kul grej. Någonting som man kan göra från hemmaplan.


Weekend

Åk bort en sväng tillsammans med din kompis, flickvän, pojkvän, syster, bror eller vem det nu är som fyller 30 år. Det är alltid skönt att komma bort ett tag hemifrån och det behöver inte vara långt. Ta en roadtrip till en stuga i skogen för en helg. Supermysig aktivitet att ge bort i present och dessutom får ni passa på att hänga tillsammans. Passar det personen så kan det också vara kul att göra presenten till en överraskning genom att bara boka upp personen en viss helg utan att säga vad ni ska göra.


Bjud på middag

En väldigt personlig aktivitet att ge bort i 30 års present är att bjuda hem födelsedagsbarnet på middag. Testa något kul nytt recept och bjud på lite goda och lyxiga drinkar, så himla mysigt! Ett perfekt tillfälle att få tid att hänga lite med varandra. Kan fortfarande gå bra med några få personer i dessa tider.