Tips på 20-års presenter

Ska du fira en 20-åring och behöver tips på roliga och fina födelsedagspresenter. Vi har samlat ihop ett gäng med tips och förslag på saker som vi tycker passar grymt att ge bort i födelsedagspresent. Hoppas att du kan hitta någonting som passar den personen som just du ska fira!

Växt & växtbok

Ett tips på en unik och personlig födelsedagspresent till en 20-åring är att köpa en växt och en bok med råd om hur man tar hand om den. Detta är en present som passar perfekt om personen som fyller år nyligen har flyttat hemifrån och kanske inte har så många växter sedan tidigare, eller vet hur man tar hand om dem. Ett förslag på en fin sådan bok är Indoor Jungle med tips på hur du skapar din egen inomhusträdgård, så himla mysig! Finns på Adlibris och går att beställa här.


Karaoke

Om du inte vill ge bort en sak utan en aktivitet så är karaoke ett tips på en superkul upplevelse att ge bort i födelsedagspresent. Bestäm ett datum och boka ett rum på något kul karaokeställe. Ett förslag från oss på hur du kan göra presenten lite extra speciell är att ge bort den tillsammans med spelet Sing sing som finns att köpa hos Designtorget och går att beställa här.


Tavla

Ett tips på en fin 20-årspresent är att ge bort en poster och en ram. Om du vill vara effektiv och verkligen hitta rätt så kan du bara köpa en ram och ett fint kort där du skriver att födelsedagsbarnet får välja en poster från någon särskild webbsida själv. Ett förslag på en sida som har många fina och unika posters som passar perfekt att ge bort i present är Wall of Art. Där hittar du bl.a. denna superfina postern Wha som är designad av Lisa Wirenfelt.


Partylåda

Nästa tips från oss på en enkel och unik födelsedagspresent är att göra en partylåda! Detta är en perfekt present att ta med om du är bjuden på en fest. Du gör så att du köper lite olika kul festgrejer, några random fina småsaker och slå in allting i en färgglad låda. Några förslag på saker som vi tycker passar i en partylåda är en discokula och silverfärgade sifferballonger med födelsedagsbarnets ålder.


Skrivare till Iphone

Många yngre personer framkallar inte bilder så ofta, men vi som någon gång har gjort det vet hur kul det är att ha bilder i fysiskt format att plocka fram och kolla igenom ibland. Därför tycker vi att det är ett kul presenttips till en 20-åring att ge bort en skrivare som kan användas för att skriva ut bilder direkt från telefonen, hur kul! Man kan t.ex. ha med den på festen, ta kul bilder och skriva ut dem direkt. Så najs! Denna rosa skrivaren från Instax finns att köpa hos Webhallen och går att beställa här.


Find-yourself-böcker

Det är inte helt enkelt att vara ung och ibland kan man behöva lite hjälp och guiding när man försöker hitta sin väg i livet. Det finns för detta flera lättsamma och roliga böcker som vi vill tipsa om som en bra födelsedagspresent till en 20-åring. Ett förslag från oss är att köpa alla eller någon av Sarah Knights tre underbara böcker: The Life-Changing Magic of Not Giving a F**k, You do you: och F**k No.


Träningskläder

Om den som fyller 20 år är en aktiv person så är ett tips på en användbar present att köpa någon typ av träningskläder eller annat tillbehör som är bra att ha till gymmet. Ett tips är denna superfina Yoga-toppen från Arket som finns att beställa här. Några andra förslag på gymprylar som passar bra att ge bort i present är en riktigt snygg vattenflaska, ett hårband eller en handduk. Vill du ge bort någonting lite extra så kan du sätta ihop ett tränings-kit med flera av de sakerna.


Drink-kit

Ett tips på en kul 20-årspresent är att sätta ihop ett kit med allt som behövs för att göra en riktigt grym födelsedagsdrink! Här är ett superfint färdigt kit med en shaker, ett mått och en drinksil i mässingfärgat stål som finns att beställa hos Bagaren & Kocken. Kombinera detta med alla ingredienser som behövs för att göra personens favoritdrink om du vill göra det till en mer personlig present. Ett annat kul förslag är annars att köpa till en kul drinkbok, t.ex. Gin the Mood med recept på goda gin-drinkar.