Presenttips till nyfödda

Överaska de nyblivna föräldrarna och det lilla nyfödda livet med en fin present! Ett tips på present är att köpa någonting fint som föräldrarna kan få användning av, någonting som den lille behöver. Tips på sådana presenter till nyfödda hittar du nedan. Annars är ett annat lite kul generellt tips att köpa någonting till föräldrarna som också går igenom en ansträngande tid och kan behöva lite lyx i vardagen.


Haklapp

Alla nyfödda behöver en eller ett par haklappar. Därför är vårat första tips på en superbra present att ge bort när man ska fira en nyfödd att köpa en fin haklapp, en riktigt användbar present! Ett förslag på en superfin haklapp som är en perfekt present är denna i 100 % silikon från Rommer. Den finns att köpa hos Vallgatan 12 och finns att beställa här.


Bebisfilt

Ett annat tips på en riktigt användbar present att ge bort när ni ska fira att en nyfödd liten krabat kommit till världen är att köpa en fin bebisfilt. Ett förslag på present är denna supermysig bebisfilten i 100 % bomullsmuslin från Garbo & Friends. Perfekt att ha i barnvagnen, sängen eller soffan! Den finns att köpa hos Vallgatan 12 och går att beställa här.


Body

Bebisar har bodysar på sig i princip varje dag och därför är det svårt att få för många, särskilt enkla och gosiga. Ett tips på en fin present att ge bort till en nyfödd är därför en söt body i en neutral färg som passar till det mesta. Ett förslag är denna omlottbody i 100 % ekologisk bomull från Konges Slöjd. Den finns att beställa här hos Babyworld.


Bäddset

Ett tips på en supermysig och härlig present att ge bort till en nyfödd och de nyblivna föräldrarna är ett fint bäddset, med påslakan och örngott, till lillens vagga eller spjälsäng. Ett underbart förslag på ett fint bäddset att ge bort i present är detta från Midnatt i 100 % ekologisk bomull, som finns att beställa här.


Barnservis

Vi behöver alla äta flera gånger per dag, det gäller både stora och små. Tallrikar, glas och bestick är därför någonting som alltid kommer till användning, och ett tips från oss på en fin present att ge bort till den nyfödda och föräldrarna. Denna asfina barnservisen kommer från det svenska märket Cink och består av en skål, en pipmugg och en matningssked. Det finns att köpa hos Designtorget och går att beställa här.

Jumpsuit

Ett annat riktigt gosigt tips på en fin present att ge bort till den lille är att köpa en mysig jumpsuit. Denna supersöta kommer från Joha och är gjord i 100 % merinoull, vilket svalkar på sommaren och värmer på vintern. Så sjukt praktiskt! Den finns att köpa hos Omnes och går att beställa här.


Handduk

Vissa barn älskar att bada, och andra gillar det inte alls. Men oavsett så kommer alla att vara tvungna att bli badade ibland och hur gosigt är det inte då att bli inlindad i denna underbara handduken efter, skulle nästan vilja ha en sådan själv. Denna söta handduk är ett presenttips från märket Konges Slöjd i 100 % ekologisk bomull. Den finns att köpa hos Vallgatan 21 och går att beställa här.