Tips på presenter i Coronatider

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.


Corona har varit en del av våra liv under ett bra tag nu, och det verkar tyvärr som att vi kommer att behöva fortsätta anpassalivet efter alla restriktioner och begränsningar. Men även i dessa märkliga tider finns det anledningar att köpa och ge bort presenter, kanske finns det till och med starkare skäl än vanligt att pigga upp någon med en fin present just nu.


Här hittar du tips på presenter på olika teman att ge bort till nära och kära under Corona-krisen.


Hemmalyx

Vårat första tips på presenter som passar bra att ge bort nu i Coronatider, när vi alla går hemma mer än vanligt, är någonting som hjälper till att lyxa till på hemmaplan. Kanske har du en mamma, pappa, farmor, morfar eller någon annan nära som är isolerade hemma som verkligen kan behöva piggas upp med en present som ger lite vardags- och hemmalyx.

Ljus

Pigga upp i Coronatider genom att ge bort några härliga ljus. Åhlens*har massa fina i olika färger, så gå dit och botanisera vettja! Eller klicka på bilden ovan för att köpa våra favoriter just nu.


*Annons för Åhlens.


Morgonrock

Nu under Corona känns det ibland som att jag aldrig har på mig någonting annat än min morgonrock, och hur gött är inte det? Jag tror inte att jag är den enda, så det är också ett kul presenttips! Den finns flera fina i olika färger och material att beställa hos Åhlens*.


*Annons för Åhlens.

Beställ en växt eller blomma

Om du vill pigga upp någon som är hemma mycket nu under Corona så är det fint att överraska med att skicka en blomma eller en växt med en personlig hälsning. Massa fantastiska buketter finns hos Interflora*. Kan levereras direkt hem till personen som ska få den, toppen!

*Annons för Interflora.

Hemma-spagrejer

Ta hand om dig själv och andra lite extra nu i Coronatider genom att ge bort en eller ett gäng med härliga produkter för hemma-spa i present. Ansiktsmasker och i princip alla hudvårdsprodukter mellan himmel och jord finns att beställa hos Åhlens*. Maria Åkerberg är ett tips på ett märke som har många olika prisvärda produkter.

*Annons för Åhlens.

Doftbox

Beställ en härlig doftbox! En helt perfekt present att skicka till någon som man inte kan träffa nu i Corona. Beställ den hos Interflora* så levereras den direkt till personens närmaste utlämningsställe.


*Annons för Interflora.


Inredning för att pigga upp hemma

Nästa tema på presenttips under Corona är att ge bort fina inredningsdetaljer som kan hjälpa till att pigga upp där hemma. Här tipsar vi om några av våra favoritpresenter.

Vas

Ge bort en härlig vas i present. Det finns så sjukt mycket fina vaser. Åhlens* har hur många fina som helst, bara kolla här. Som den superfina ovan från HAY.


*Annons för Åhlens.

Bäddset

Mys på hög nivå i fina och färgglada nya lakan. Precis en sådan sak som kan hjälpa till att få lite härlig, välbehövlig förändring efter att varit hemma i ett år under Corona. Bäddset i massa underbara färger och material finns hos Åhlens*.

*Annons för Åhlens.


Kul saker att hitta på hemma

Hemma, hemma, hemma - det är ett ord som beskriver detta året väldigt bra. För att inte bli för uttråkad av samma miljö så tänker vi att det kan vara bra att ge bort kul saker att göra där hemma i present. Här kommer ett gäng tips på sådana presenter.


Prenumeration på en tidning

En present som kan pigga upp lite i Coronatider är att ge bort en prenumeration på en tidning. Hur mysig är det inte att sätta sig i lugn och ro med en kopp te och bläddra i en tidning, särskilt kul när det kommer ett nytt nummer med jämt mellanrum. Finns massa kul tidningar hos Tidningskungen.

Pussel

Vi älskar att pussla och nu under Corona är faktiskt ett bra tillfälle att tid för det. Det finns flera fina, spännande pussel hos Designtorget* - bara kolla här. Ett av dem är det fina med Stockholm Rooftops.


*Annons för Designtorget.

Bok

En annan sak som man kan passa på att göra nu när man är hemma för det mesta under Corona är att läsa eller bläddra i en rolig bok. Massa bra presentböcker finns hos Designtorget*, så vill du köpa en kul bok att ge bort i present rekommenderar vi att du kollar här.

*Annons för Designtorget.

Bokmärke

Varför inte köpa till ett bokmärke med till boken? Så himla fint är detta från Designtorget*.


*Annons för Designtorget.

Spel

En annan sak att sysselsätta sig med där hemma under Corona är att spela ett roligt spel. Designtorget* har massa roliga spel, bara kolla här. Bland annat det fina Backgammon.


*Annons för Designtorget.


Matlagning och bakning

Coronatider, när vi går omkring där hemma, är faktiskt en ganska bra tid att passa på att testa och lära sig lite nya goda recept om man tycker om bakning eller matlagning. Det kan också vara en bra tid att uppdatera köket lite grann för att hitta ny inspiration, särskilt om man bor själv. Här kommer ett par presenttips på temat mat och bakning.

Vattenkokare

Om man verkligen vill ge bort en present som höjer rolighetsfaktorn i köket så är denna underbara vattenkokare ett tips. Kan köpas hos Åhlens*.

*Annons för Åhlens

Bakform

Köp en fin och lite udda bakform i present! Ett enkelt sätt att göra superfina bakverk där hemma. Den finns massa fina i olika färger och former att köpa hos Bagaren och kocken*. Ett av dem är den superfina på bilden ovan.


*Annons för Bagaren och Kocken.

Skål

Även en fin och färgglad skål kan göra det roligare i köket där hemma. Det är också svårt att få för många skålar hemma och därför tycker vi att det är en bra present. Denna finns massa olika vackra färger och storlekar hos Bagaren och kocken*.


*Annons för Bagaren och Kocken.

Sugrör

Dra ner på plastanvändningen genom att ge bort ett gäng återanvändbara sugrör i glas från Åhlens* i present. Går att använda till både varm och kall dryck och kommer med en liten borste som används för rengöring.


*Annons för Åhlens.


Recept och matprodukter (bra att skicka)

Ett annat presenttips till den som gillar att greja i köket är att leta upp ett roligt recept som du tror att personen skulle gilla och skicka det tillsammans med ingredienserna som behövs för att laga rätten. Hos Mathem kan du beställa varor direkt hem till någon annan.

Kokbok

Ett annat sätt att hitta nya recept nu under Corona är att lära sig lite nya goda recept genom en ny kokbok. Detta finns många spännande och lite udda kokböcker hos Designtorget*.

*Annons för Designtorget.