Julklappstips till de som redan har allt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.


Har du precis som vi massa personer i din närhet som redan har precis allting och därför är helt hopplösa att hitta grymma julklappar till. Det känns som att varje julklapp bara kommer ställas in i ett skåp som redan är överfullt med saker och sedan ser man det aldrig mer igen. För att hjälpa dig få lite inspiration så har vi samlat tips på kul saker att ge bort i julklapp till personer som reda har allt.


Ge bort en kurs

Finns det någonting som du vet att personen skulle vilja lära sig så är det en superkul julklapp att ge bort en kurs till någon som redan har allt. Det finns mängder av roliga kurser inom olika områden som t.ex. fotografi, språk, keramik eller silversmide. Utgå från vad personen som ska få presenter har för intressen, och kolla sedan hos exempelvis Folkuniversitetet om det finns någon passade kurs.


Testa någon ny träningsform

En annan kul sak att ge bort i julklapp till någon som redan har allt, men som gillar att göra aktiva saker är att ge bort att ni tillsammans ska testa någon rolig ny träningsform. Ni kan gå på någon spännande dansklass, testa ett yogapass eller kanske klättra tillsammans.


Vill du köpa med en extra julklapp att ge bort tillsammans med ett kort där du skriver vad ni ska göra så är det ett tips från oss att köpa en fin vattenflaska som kan återanvändas. Som den fina ovanför från Never Monday, som går att beställa här.


Bjud på middag

En riktigt klassiker när det kommer till presenter, men också ett tips på en bra julklapp att ge bort till någon som redan har allt. Denna julklapp går enkelt att variera utifrån budget: från att bjuda med personen på en finkrog till att bjuda på en enkel middag hemma. Oavsett så är det tanken som räknas mest och en del av julklappen är ju att ni ska få umgås tillsammans.


Ordna hemma-spa-dag

Lyxa till det genom att bjuda hem en eller ett par personer som du känner på spa-dag hemma. Perfekt julklapp till en mamma, pappa, bror, syster, kompis, farmor som redan har allt eller någon som du helt enkelt bara vill hänga med! Ett kul tips från oss är att börja med att ge bort några härliga produkter på julafton, som ni sedan tar med till spa-dagen. Sheet-masker kan vara en sådan härlig produkt som den på bilden ovan som finns att köpa hos Åhlens*.


*Annons för Åhlens.