Tips på bröllopspresenter

Sommaren är högtryck för bröllop och andra firanden av kärleken, och för alla bröllop så ska det köpas bröllopspresenter. Det kan vara klurigt att hitta en perfekt bröllopspresent så för att underlätta har vi samlat tips och förslag på unika och roliga bröllopspresenter att köpa till brudparet. Fortsätt läsa så får du förhoppningsvis lite inspiration på en kul bröllopspresent som just du kan köpa eller fixa!


Moccamaster

Om du vill ge bort en riktigt fin bröllopspresent så är ett tips att ge bort en lyxig moccamaster! Du ger också bort väldens bästa kaffe, och vem skulle inte bli glad för det. Ett förslag på en som är perfekt som bröllopspresent är denna beigea som finns att köpa hos Bagaren och Kocken. Den går att beställa här.


Champagne & champagneglas

Ett klassiskt förslag på en fin bröllopspresent är en flaska lyxig champagne och ett gäng fina champagneglas. Hur trevligt är det inte att ha fina champagneglas att ta fram när du ska fira någonting och ännu bättre om de dessutom påminner dig om en av dina finaste dagar i livet, din bröllopsdag. Om du vill ha tips på champagneglas att ge bort så har vi har gjort en lista med förslag på helt underbara champagneglas att ge bort i bröllopspresent. Du hittar den här.


Sängkläder

Ge bort fina och lyxiga sängkläder i bröllopspresent! Det är ju faktiskt inte möjligt att ha för mycket lakan, och så härligt med några i bra kvalitet. Ett förslag på fina lakan är dessa helt underbara i 100 % ekologisk bomull från Midnatt, man vill ju bara gå och lägga sig nu. De finns i flera andra fina färger också, och alla går att beställa här. Är du kreativ och vill göra det till en mer personlig present så är ett förslag att brodera brudparets namn eller initialer på örngott, en perfekt bröllopspresent!


Växt & kruka

Är brudparet trädgårds- eller inredningsintresserade så är det perfekt att ge bort en fin större blomma och en kruka i bröllopspresent. Det är så sjukt fint både utomhus och inne att ha en större växt i en fin kruka. Det blir en inredningsdetalj som är nästan som en möbel och det ger en härlig, personlig touch till hemmet som får paret att minnas sin bröllopsdag. En grymt fin bröllopspresent!


Köp gärna en lite lyxigare planta som paret kan ha med sig länge, kanske en rosenbuske i kärlekens namn eller ett citronträd bara för att det är fint. Växter går att köpa på handelsträdgårdar, men ett tips från oss är annars att beställa en växt från Djungelrummet som har massor av fina gröna växter. Plantera sedan växten i en stor fin kruka och ge bort den så. Vi har gjort en lista med förslag på stora krukor som passar perfekt att ge bort i present. Du hittar den listan här.


Fin flaska vin till en vanlig dag

Vårat nästa tips på bröllopspresent är att ge budparet en eller ett par fina flaskor vin med en rolig instruktion om när den ska drickas, t.ex. "en regnig tisdag i november" eller "efter en riktig skitdag på jobbet". Så får paret någonting att lyxa till det med även efter bröllopsfirandet är över. Prefekt för att liva upp stämningen när man är tillbaka i vardagen igen.


Fotoalbum

Om du har känt brudparet länge så är det ett tips att göra ett personligt fotoalbum med bilder från olika tillfällen med dem och ge bort det som bröllopspresent. Superpersonligt och någonting som brudparet kommer uppskatta resten av livet. Här är ett förslag på ett fint fotoalbum, Life in Pictures, 390 kr.


Polaroidkamera

Nästa tips på en rolig och unik bröllopspresent är en polaroidkamera. Detta är en perfekt present som kan användas direkt på bröllopet om du också köper batterier och ett par rullar med film. På det sättet så kan både brudpar och gäster få fina festbilder från bröllopet att ta med hem. Så himla kul! En klassiker bland polaroidkameror är Instax mini 11, en enkel polaroidkamera som finns i flera fina färger. Våra favoriter är ljusblå, ljuslila och ljusrosa, men det finns även vit och mörkgrå. Samtliga finns att köpa på Media Markt.


Uppläggningsfat

Ett tips på bröllopspresent är att köpa ett riktigt fint och lyxigt uppläggningsfat till brudparets gemensamma kök. Det finns så många fina uppläggningsfat och det är så kul att ha hemma att ta fram när du ska bjuda på middag. Ett förslag från oss på ett väldigt fint och klassiskt uppläggningsfat är detta beiga som finns att köpa hos Royal Design. Ett annat tips på någon som gör underbara handgjorda uppläggningsfat är Frida Eklund (eklund_keramik). Så himla fina!


Linneduk

Detta är ett tips på en bröllopspresent som paret kan ha nytta av genom hela livet och dra fram hemma när de har folk över på besök i framtiden. Riktiga linnedukar kan vara dyra vilket gör att det kanske inte är någonting som paret själva skulle unna sig, samtidigt som det är en fin sak att ha hemma.. Om du vill göra duken till en present som är mer anpassad till paret så kan du (eller någon annan) brodera in datumet för bröllopet på en av sidorna i en diskret färg. Ett förslag från oss på en fin linneduk är denna stora och fina gråa linneduken, 1799 kr.


Matchande morgonrockar

Hur gullig present är det inte att ge bort två mysiga och matchande morgonrockar i bröllopspresent till brudparet. Så himla härligt jul! Ett förslag är denna underbara morgonrock i bomull. Den är unisex och finns att köpa hos Vallgatan 12 för 900 kr. Går att beställa här.