presentkonst_om_oss.jpg

DET HÄR ÄR VI

Vi vet från egen erfarenhet att det är både tidskrävande och svårt att hitta riktigt bra presenter att ge bort till sina nära och kära. Samtidigt så är det många i ens närhet som förtjänar att få personliga presenter och uppskattning när det är någonting som ska firas. 

 

För att underlätta för oss själva och andra i sökandet efter den perfekta presenten har vi skapat presentkonst.com där vi har samlat en massa blandade förslag och tips på presenter att ge bort vid alla tillfällen som man kan tänka sig.

 

Vi har som mål att våra tips ska gå att anpassa till just den person som du ska ge bort en present till och därför är många av våra tips  konceptbaserade. Det betyder att vi kommer med ett förslag på tema eller liknande på en present som du själv enkelt kan anpassa till den personen som du ska fira. 

Vi vet dock att det kan vara svårt och tidskrävande att hitta bra saker och produkter ute i affärerna, så för att effektivisera letandet så lämnar vi också hel del förslag på produkter som du kan klicka dig vidare till och köpa direkt. Detta kan vara särskilt bra om du är ute i lite sista sekund eller helt enkelt inte har tid att gå igenom femhundra olika modeller av champagneglas i tio butiker, utan hellre väljer bland fem särskilt utvalda från olika butiker. För att inte bidra till konsumtionshetsen för mycket så tipsar vi även om olika aktiviteter att ge bort, och vi försöker att tipsa om produkter från mindre och lokala företag för att stötta dessa när det är möjligt. Så har du tur kan du hitta roliga presenter från butiker som du inte själv visste fanns. Vi är inte riktigt där än, men med tiden så hoppas vi även på att kunna utvidga sidan med fler tips på hur du enkelt slår in presenter och skapar en härlig helhetsupplevelse med din present. 

 

Vi som driver presentkonst.com är två tjejer från Göteborg som du ser på bilden ovanför. Vill du komma i kontakt med oss så gör du det genom att skicka ett meddelande med formuläret nedan. Tack för att du tog dig tid att läsa lite om oss och hoppas att du hittar några kul tips och känner dig mer inspirerad att fixa en present till någon efter att du klickat omkring här en stund.

KONTAKT

Tack för ditt meddelande!