ÖVRIGA

PRESENTTIPS

Presenter, presenter, och presenter! Det finns så många olika roliga tillfällen att ge bort presenter, till människor som man tycker om. Här hittar du våra bästa tips och förslag på presenter i kategorier som vi inte riktigt kunde sortera in på något annat ställe. Välj ett av inläggen nedanför eller skrolla längst ner om du vill läsa mer om allmänna tips på vad det kan vara bra att tänka på när du ska köpa presenter.

VILKA PRESENTTIPS LETAR DU EFTER IDAG?

Här hittar du tips på roliga och grymma presenter att skicka till någon nära eller långt borta nu i Coronatider.

Visa din mamma lite extra uppskattning på morsdag genom att köpa en fin present. Här är våra bästa presenttips.

Ta med en gå-bort-present när du är bjuden på middag, fest eller fika. Här hittar du kul tips på gå-bort-presenter.

Här hittar du våra bästa tips på upplevelser och aktiviteter som är perfekta att ge bort i present till personer som gillar att göra saker.

ANNAT OM KATEGORIN ÖVIRGA PRESENTER

Vi hade kunnat kategorisera våra presenttips på tusen olika sätt, men vi valde att sortera våra tips i kategorierna Bröllop & Förlovning, Dop & Nyfödd, Examen & Student och Födelsedagar. Men vi har massa andra kul tips kvar att dela med er som inte riktigt passade in under någon annan kategori, och det är de tipsen som vi har sorterat in här under kategorin Övrigt.

 

Du kommer alltid kunna hitta olika kul saker här, som  t.ex. tips på grymma presenter att köpa med om du är bortbjuden. Du kanske är bjuden på fika hos de nya svärföräldrarna och vill göra ett fint första intryck genom att ta med en enkel gå-bot-present (kom bara ihåg att också vara dig själv - de kommer älska dig). Det kan också vara kul att ta med en gå-bort-present om du är bjuden på middag eller fest hos en vän som du inte träffat på länge. Det visar lite extra uppskattning till värden som förmodligen lagt energi inför att du ska komma på besök. Gå-bort-presenter behöver inte vara dyra utan här är det verkligen tanken som räknas. När du ska köpa eller fixa en grym gå-bort-present så är det såklart bra att anpassa presenten till den eller de som ska få den. Här kommer dock ett par allmänna tips på hur man kan tänka när man ska fixa en gå-bort-present. Det första tipset är att köpa någonting kul att göra tillsammans. Är du bortbjuden så är det antagligen för att hänga och umgås och då kan någonting att göra tillsammans vara det som lyfter hela stämningen för kvällen. Det andra tipset är att ge bort någonting som värden kan ha nytta av, som någonting som går att äta eller dricka. Det är klassiskt, och kan bli lite tråkigt, men vi ger tips för att göra sådana presenter lite mer unika. Det som är bra med att ge bort sådana saker är att man på så sätt kan undvika att ge bort någonting litet som kanske egentligen inte är riktigt personens stil, och därför kan komma att slängas eller kastas i onödan. 

 

I kategorin Övrigt hittar du också kul tips på presenter att köpa till din mamma på morsdag. Om din mamma har en hobby eller något särskilt intresse så är det såklart en bra idé att köpa någonting som passar detta. Min mamma älskar t.ex. IFK Göteborg, så fotbollsgrejer går ofta hem hos henne. Mer allmänt så är presenter som skämmer bort din mamma fint och vill du att ni ska umgås så kan en bra present vara någonting kul som ni kan göra tillsammans.