PRESENTTIPS FÖR FÖDELSEDAGAR

Är det dags att fira en kompis, man, fru, mamma, pappa, syster, bror, moster eller någon annan som fyller år och funderar du över vad du ska köpa för födelsedagspresent. Look no more, du har kommit till helt rätt ställe! Välj någon av presentkategorierna nedan för att få tips på massa kul förslag på presenter att fixa till födelsedagsbarn i olika åldrar. 

 

Om du skrollar längst ner på sidan så kan du annars fortsätta att läsa om våra mer allmänna tips på vad det kan vara bra att tänka på när du ska köpa födelsedagspresenter!

PRESENTTIPS

Här hittar du tips på massa olika födelsedags-presenter som passar perfekt för dig som letar efter en kul present att ge bort precis just nu.

Här har vi samlat ett gäng med presenter som vi tycker kan vara kul att ge bort till någon som fyller 20 år, eller runt omkring där.

Ska du fira någon som fyller 30 och behöver tips på presenter. Här är våra bästa tips på födelsedagspresenter till personer i 30-årsåldern.

Här hittar du tips och förslag på fina och personliga födelsedagspresenter att ge bort till någon som fyller 50-år, eller där omkring. 

ANNAT ATT TÄNKA PÅ NÄR DU SKA KÖPA FÖDELSEDAGSPRESENTER

Känner du någon som fyller år och funderar över vad du ska köpa för present? Look no more, du har kommit till helt rätt ställe. Välj något av inläggen ovanför för att få förslag på presenter att fixa till födelsedagsbarn i olika åldrar. Fortsätt annars att läsa här om du vill ha lite mer allmänna tips på vad det kan vara bra att tänka på när du ska köpa födelsedagspresenter.

Det första som är bra att tänka på när du ska köpa en födelsedagspresent är vem det är som ska få presenten. Det bästa sättet att hitta den perfekta presenten är att utgå från vad födelsedagsbarnet har för intressen och tycker om i allmänhet. Om personen har en hobby så kan det vara smart att utgå från den och se om du kan komma på någonting på det eller liknande tema. Kanske har personen ett favoritlag i någon sport eller samlar på någonting särskilt. 

En annan sak som det kan vara bra att utgå från när du ska köpa en födelsedagspresent är vilken årstid det är, för årstiden kan hjälpa dig att komma på saker som passar bra just den perioden när personen fyller år. På sommaren så kan det till exempel vara perfekt att köpa sådant som picknickkorgar eller minigrillar i present, medan det på vintern kanske kan passa bättre med en härlig filt eller goa tekoppar. 

Ett sista tips när det kommer till att köpa födelsedagspresenter är att faktiskt fråga födelsedagsbarnet om det är någonting som hen behöver eller önskar sig. Det är inte fel att fråga utan det är bara bra för alla inblandade eftersom det minskar risken att personen får någonting som aldrig kommer till användning, utan bara slängs efter att legat i en låda ett par år.