PRESENTTIPS FÖR

EXAMEN & STUDENT

 Känner du någon som tagit studenten eller examen och funderar över vad du ska köpa för present. Look no more, du har kommit till helt rätt ställe. Här hittar du de bästa tipsen på examen- och studentpresenter.

Välj inlägget nedanför för att få förslag på presenter att fixa eller köpa i studentpresent, eller fortsätt läsa längre ner om du vill ha lite mer allmänna tips på vad det kan vara bra att tänka på när du ska köpa studentpresenter.

VILKA PRESENTTIPS LETAR DU EFTER IDAG?

Är det dags att fira någon som tagit studenten. Här hittar du fina tips och förslag på presenter till den som tagit studenten!

ANNAT ATT TÄNKA PÅ NÄR DU SKA KÖPA STUDENTPRESENTER

Man tar ju bara studenten en gång i livet, så när det kommer till studentpresenter så kan det vara kul att ge bort någonting klassiskt och hållbart som studenten kan spara för att minnas sin studentdag. Ett förslag är att ge bort en tidlös inredningsdetalj som personen kan ta med sig genom olika framtida faser i livet. Vissa sådana saker kan vara lite dyra, och då kan det vara en bra idé att se om du kan gå ihop med någon annan för att dela på kostnaden.

De flesta tar studenten i början på sommaren och ska du ge bort en studentpresent till någon som gör det så kan det vara kul att köpa en present på sommartema. Det är ett perfekt tillfälle att passa på, när vi alla fortfarande lever i förhoppningen att det kanske kommer bli en varm och solig sommar i år. En idé på det temat är att köpa en fin picknickkorg som kan användas på sommarens alla utflykter. Det är ett enkelt förslag som kan anpassas efter plånboken, genom att variera vilka saker som du lägger i korgen. Det kan vara allting från en bärbar högtalare till en fin filt att ta med och sitta på vid havet eller på gräsmattan. En liknande idé är att istället köpa en strandväska och packa den full med saker som kan vara kul att ta med till stranden. Precis som med picknickkorgen så är detta ett förslag på present som går att anpassa enkelt utifrån hur mycket pengar man vill lägga. Det går även att komma överens flera personer om att köpa presenter på samma tema och så får alla fixa någonting passande själva. Planera lite bara så att det inte slutar med att alla köper samma sak och studenten står där med fyra handdukar till slut. 

Ett sista tips när det kommer till att köpa studentpresenter är att faktiskt fråga studenten om det är någonting som hen behöver eller önskar sig. Win-win om du kan få lite hjälp på traven och personen kan få någonting som den verkligen vill ha!