PRESENTTIPS FÖR

DOP & NYFÖDD

Är det någon som du känner som har fått barn och ska fira det på något sätt? Du kanske är bjuden på ett dop, en namngivningsceremoni eller bara ska träffa en liten nyfödd bebis för första gången och vill fixa en fin och passande present. Då har du hittat helt rätt! Vi hjälper dig med tips och förslag på presenter till den lille eller föräldrarna. Välj något av inläggen nedanför för att få förslag på presenter att fixa till dopet eller namngivningscermonin, eller fortsätt läsa längre ner om du vill ha lite mer allmänna tips på vad det kan vara bra att tänka på när du ska köpa doppresenter eller en present till en nyfödd.

VILKA PRESENTTIPS BEHÖVER DU IDAG?

Är du bjuden på dop eller namngivningsceremoni och funderar på vad du ska köpa för present. Här hittar du tips på massa fina doppresenter.

Är det någon liten nyfödd bebis som kommit till världen och vill du ha tips på fina presenter att ge bort för att fira så ska du klicka in dig här.

ANNAT ATT TÄNKA PÅ NÄR DU SKA KÖPA PRESENTER FÖR DOP & NYFÖDD

HÅLLBARHET

När det kommer till doppresenter eller presenter till en namngivningsceremoni så kan det vara kul att köpa någonting som lillen kommer att kunna ha med sig genom livet, någonting som är personligt och som håller länge.

 

PERSONANPASSAT

Det kan också vara roligt och fint att köpa någonting som har barnets namn att göra, som en poster med lillens namn på.  

NÖDVÄNDIGHET

När det kommer till presenter till den nyfödda så är det också ett tips att köpa någonting fint som föräldrarna och barnet faktiskt behöver och kommer att använda. Ett fint set med tallrik och mugg är en sådan present eller en finare nappflaska. 

FÖRÄLDRARNA

Var inte rädd att fråga föräldrarna vad de och barnet faktiskt behöver. Det är inte fel att fråga utan det är bara bra för alla inblandade eftersom det minskar risken att ge bort någonting som aldrig kommer till användning.

Även om det är den lille som är ny här i världen så kan det vara en prövande tid för föräldrarna både innan och efter att den lille föds. Glöm därför inte bort att även de kan behöva lite support och uppskattning. Det är därför inte fel att köpa en present till föräldrarna för att fira en nyfödd, t.ex. genom att ge bort någonting lyxigt som de kan unna sig tillsammans.