PRESENTTIPS FÖR BRÖLLOP & FÖRLOVNING

Här hittar du våra bästa tips på presenter inom området bröllop och förlovning. Allt för att fira kärleken!

Det är mycket kring ett bröllop som ska firas, förlovning, möhippa, svensexa och viktigast av allt, själva bröllopet. Hur gör du då för att hitta den perfekta bröllopspresenten. Längst ner på sidan hittar du allmänna tips på saker som det kan vara bra att tänka på när du ska köpa en bröllopspresent. Men först hittar du massa grymma förslag på fina, roliga, unika och personliga bröllopspresenter.

Image by Tiko Giorgadze

VILKA BRÖLLOPSPRESENTER LETAR DU EFTER IDAG?

paslakan-enkel-rubra-midnatt-press_1167p

Här hittar du en blandning av massa kul tips på grymma, roliga och fina bröllopspresenter. Bästa kategorin om du letar allmän inspiration på fina bröllopspresenter.

smeg-koekkenmaskine-4-8-liter-smf01pbeu-

Här har vi samlat fina tips på bröllopspresenter som passar att ge bort vid det mer klassiska bröllopet. Ett gäng fina och stilrena presenter. 

a0867f_6a58e48bf41f4fe9bd6943e277b443b1~

Om du letar efter en mer unik och personlig bröllopspresent så är detta kategorin för dig. Här har vi samlat ett gäng fina och kreativa presenter till bröllopet.

ANNAT ATT TÄNKA PÅ NÄR DU SKA KÖPA BRÖLLOPSPRESENTER

När det kommer till bröllopspresenter så kan det vara kul att köpa någonting som är lite rejält och hållbart, någonting som brudparet kan spara och ha med sig länge. Till ett bröllop kan det även vara ett kul tillfälle att köpa en lite lyxigare present. Om man vill köpa en dyrare present så är det toppen att gå ihop ett par stycken kompisar och köpa någonting tillsammans. Det är också bra för att undvika att paret får flera mindre saker som de kanske inte egentligen kommer att få användning av.

En sak som kan vara lite klurig när det kommer till att köpa bröllopspresenter är att det normalt ska köpas en present till två personer. Är du bjuden på bröllop så känner du antagligen också den ena personen lite bättre än den andra. Det är någonting att ta med sig vid presentletandet, dvs att presenten helst ska vara någonting som båda personerna kan ha användning av. Därför är sådant som en fin flaska vin eller champagne vara bra förslag till en bröllopspresent.

 

Andra saker som kan bli bra bröllopspresenter är någonting som brudparet kan spara för att minnas den fina dagen. En poladiodkamera som kan öppnas och användas direkt på festen är ett exempel på en sådan present. Eftersom ett bröllop är en fest för kärleken så kan det även vara en idé att köpa någonting fint som symboliserar kärleken mellan dem, som en hållbart och tålig växt som de kan ta med sig in i sitt nya liv.

Eftersom bröllopet är en så stor fest så kan det också finnas en poäng i att köpa någonting som paret kan se fram emot även efter att bröllopet är över, som en härlig spa-upplevelse. Ett sista tips att ta med sig i jakten på den perfekta bröllopspresenten, som antagligen borde kommit tidigare, är att faktiskt höra med brudparet om det är någonting särskilt som de behöver eller önskar sig och sedan helt köpa det.